“Der kommer nogle ting ud inde fra sjælen, som ikke kan auto-genereres af en algoritme”

the garden workingJeg udstiller nogle af mine værker på Artoteket på Nørrebro, og de har udgivet dette interview med mig, hvor jeg fortæller om, hvorfor jeg tegner, som jeg gør:

 “Bare én af mine tegninger kan snildt tage 85 timer at lave, og det er superspændende og også lidt skørt at bruge så lang tid på at tegne bare ét mega-detaljeret værk, når vi lever i en tid, hvor computergrafik kan generere kunstige skyer, bjergkæder og virkeligt flotte fraktaler på få sekunder. Men der opstår en helt særlig magi, når man gør tingene på den langsomme, møjsommelige og meditative måde, med hænderne. Så kan der komme nogle ting ud inde fra sjælen, som simpelthen ikke kan auto-genereres af en algoritme. Og det siger jeg med den største kærlighed til computere: Jeg anmelder computerspil og udforsker ny teknologi såsom virtual reality til daglig i kraft af mit job, så jeg er fuldt ud klar over, hvilke forførende universer, den digitale verden kan trylle frem.”

Læs hele interviewet her: Mød kunstneren – Christina Majcher

chriszka

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: